Ana içeriğe atlayın.
Türkçe
English
Giriş
E-posta adresi
Şifre
Giriş
Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın.
Şifrenizi mi unuttunuz?
Koleksiyonlar
Sistem İçeriği
İstatistikler
Analiz
Talep/Soru
Türkçe
English
Giriş
E-posta adresi
Şifre
Giriş
Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın.
Şifrenizi mi unuttunuz?
Ana Sayfa
Yüksekokullar
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Kitap ve Kitap Bölümleri Koleksiyonu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Kitap ve Kitap Bölümleri Koleksiyonu
Bu koleksiyon için kalıcı URI
https://hdl.handle.net/11492/8485
Güncel Gönderiler
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Dile Göre
Bölüme Göre
WoS Q'ya Göre
Scopus Q'ya Göre
Kategoriye Göre
Güncel Gönderiler
Listeleniyor
1 - 1 / 1
[ X ]
Öğe
A potential geographical indication: A qualitative study on Ayranci Tokaloğlu Dried Apricot as a gastronomic value
(
Peter Lang
,
2024
)
Şen, Ali
;
Akturfan, Mustafa
Daha fazla
A potential geographical indication: A qualitative study on Ayranci Tokaloğlu Dried Apricot as a gastronomic value
Daha fazla
|
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi
|
Kütüphane
|
Açık Erişim Politikası
|
Rehber
|
OAI-PMH
|
Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır
.
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Karaman, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin
DSpace 7.6.1, Powered by
İdeal DSpace