Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • Sistem İçeriği
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Koyuncu M." seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • [ X ]
    Öğe
    Wet-milling of wheat and maize
    (Elsevier, 2023) Sayaslan A.; Koyuncu M.; Şahin N.
    Wet-milling is a fractionation technique executed in excess water for the production of mainly starch but also other invaluable chemical components (wheat vital gluten, maize germ/oil, etc.) from starch-rich sources. The differences in solubility, density, and size of the starch granules, gluten particles, and other cereal components enable their separation and purification through wet-milling. A large amount of water usage, component-level fractionation, and starch isolation are among the unique features of the wet-milling process. While any plant material rich in starch can be wet-milled, industrially maize, tapioca (cassava), wheat, and potato constitute the main sources due chiefly to their sustainable availability. The wet-milling industry converts cereal grains into unique value-added products beyond the conventional usage of cereals. The yields and purities of the wet-milling fractions are central to the quality of the wet-milling process, which are primarily affected by the physical and chemical properties of the raw materials and nature of the wet-milling processes. © 2023 Elsevier Inc. All rights reserved.

| Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi | Kütüphane | Açık Erişim Politikası | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Karaman, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

DSpace 7.6.1, Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim